Ontdek MTN Creation in onze  Webshop

Onze Filosofie

Stimuleer gezond- en veiligheid door het geven van waardering. MTN Creation draagt welzijn hoog in het vaandel en wenst veiligheid als ‘werkwoord’ te versterken door voorbeeldig gedrag te belonen of te stimuleren.

Ons inzien is communicatie in onze hedendaagse maatschappij vaak verwarrend en te negatief beladen. Wij zijn ervan overtuigd dat positieve duidelijke communicatie een speerpunt zou moeten zijn. Een welgemeend motiverend schouderklopje zegt hierbij veel meer dan 1000 woorden. Oude volkswijsheid spreekt dat beelden meer zeggen dan woorden.

Stimuleer daarom veiligheid door uw omgeving of organisatie in een positieve veiligheidsgeest te kaderen of beloon mensen of bedrijven die een veiligheidsvoorbeeld zijn via een visuele ‘safety reminder’. Beloning geeft ons erkenning en brengt ons krachtig in beweging om verdere actie te blijven ondernemen.

Dit alles met één levensdoel voor ogen: gezond en wel blijven.

Wie zijn wij

Deze productlijn is het leven geschonken door Nathaly Taillieu in samenwerking met de kunstenares Myriam Feys.

Nathaly Taillieu, geboren te Roeselare op 17 oktober 1976, is criminoloog en preventieadviseur van opleiding. Zij heeft een jarenlange ervaring in het werkveld als preventieadviseur om het welzijn op de werkvloer te stimuleren. Sinds 2004 is zij eveneens zaakvoerder van DISC Belgium bvba waar zij met gedreven enthousiasme een deskundig en inspiratievol team van preventieadviseurs aanstuurt.

Myriam Feys is geboren te Roeselare op 19 oktober 1952. De oorsprong van haar ontstaan als kunstenares is een passionele boetseervaardigheid die getuigd van een ongetemperde fantasie. Alles begon jaren terug toen de getalenteerde kunstenares Annie Vanlerberghe haar liet kennismaken met de basistechnieken van boetseren. Gebeten door een creatieve microbe en gesteund door Annie ging Myriam Feys zich kunstzinnig ontplooien tot lerares.

N. Taillieu en M. Feys zitten op dezelfde creatieve golflengte. Na de totstandkoming van het idee werd onmiddellijk in de startblokken geschoten met de overtuiging dat dit hun uitdaging van het jaar zou worden. Samen met de fabrikant, collega's en alle andere betrokkenen bij dit project hebben zij intensief gewerkt aan de totstandkoming van MTN Creation.

Van ontwerp naar realiteit

Alles start met een idee. Met de juiste mensen en middelen hebben wij ons idee omgetoverd in de MTN Creation lijn.

Samen met de fabrikant, collega’s en alle andere betrokkenen bij dit project hebben N. Taillieu en kunstenares M. Feys intensief gewerkt aan deze intrigerende ontdekkingstocht tot de ontwikkeling MTN Creation. Dank aan allen voor het helpen verwezenlijken van deze geweldige uitdaging.